BURO IN STIJL - Communicatiebureau met gevoel voor stijl!

BLOG

Op deze pagina 'aan het werk-momenten' en resultaten van projecten. Ook een leuke uitdaging op het gebied van communicatie of Branding? Neem contact met me op, ik ga graag voor je aan de slag! 

 3 JAAR BURO IN STIJL

En ben ik ineens als 3 jaar ondernemer met Buro in stijl. Die gedachte maakt me best wel trots. Sinds dag 1 werk ik met plezier aan verschillende projecten voor verschillende opdrachtgevers. En dat is zo leuk! De vrijheid om mijn eigen tijd in te kunnen delen is natuurlijk heerlijk, maar het werken voor verschillende organisaties en daar verschillende rollen te mogen vervullen past op dit moment heel erg goed bij mij. Ik heb het echt getroffen met leuke klussen en klanten en heb inmiddels ook wel mijn draai gevonden in het zelfstandig ondernemerschap combineren met een gezin. En die dagen dat het allemaal even niet lukt, en dus ook helemaal niet leuk is, die gaan weer voorbij en daar komen nieuwe uitdagingen voor in de plaats. 

Ik ga dit nog wel even volhouden zo :)

Brainwave


Instagram 
Geen papier bij de hand, dus brainwave voor opdracht HetEnergiebureau ouderwets op een servetje!

Instagram Maaike VeenbrinkOpdracht Branding voor Honni

Een mooie opdracht voor Honni. Een bedrijf gerund door Susan Holst Nielsen.
Zij maakt sjaaltjes die comfort bieden, voor kinderen in de lastige periode dat ze veel kwijlen als er tandjes doorkomen (ik heb de sjaaltjes zelf gebruikt voor mijn zoontje, zeer tevreden over!). Daarnaast is ze recentelijk begonnen met het ontwerpen van sjaaltjes voor ouderen en grotere kinderen die, ondanks de ongemakken van het kwijlen, er ook modieus uit willen zien.

De opdracht: het ontwikkelen van een basisstrategie waarmee Honni zich kan profileren en afgewogen haar keuzes kan maken. En daarop gebaseerd een brandingplan met een stijl advies. Was super gaaf om te doen :), een opdracht naar m'n hart. Concrete tips en adviezen geven waar een klant meteen mee aan de slag kan en een stijl advies voor haar communicatie uitingen.